• info [at] pegasus-xanthi.gr
  • 25413 03452
  • Κλεμανσώ 10

Την Τετάρτη 31 Μαΐου 2017 στις 1:00 το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων της Αντιπεριφέρειας Ξάνθης, παρόντος του διορατικού οικοδεσπότη Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κωνσταντίνου Ζαγναφέρη, αξιότιμων θεσμικών εκπροσώπων, της Αντιδημάρχου Αθλητισμού Δήμου Ξάνθης Αλεξίας Γκιρτζίκης, του Αντιδημάρχου Τοπείρου Νικολάου Κετίπη, του Προέδρου του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιου Μωραΐτη, του καθηγητή συγκοινωνιολόγου του ΔΠΘ Γεωργίου Κολάρου, καθώς και εκλεκτών μελών σημαντικών αθλητικών, πολιτιστικών και εθελοντικών ομάδων του Νομού, ο Ποδηλατικός Σύλλογος Ξάνθης Ο ΠΗΓΑΣΟΣ, Επίσημο Μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, μαζί με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Παναγιώτη Πριστούρη και τον Πρόεδρο της Ένωσης Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας Θράκης Παύλο Παπαδόπουλο παρουσίασαν δημόσια για πρώτη φορά, παρουσία των σεβαστών δημοσιογράφων της Πόλης Της Ξάνθης το 3ήμερο του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ELITE ΑΝΔΡΩΝ & ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2017 που θα φιλοξενηθεί και θα λάβει χώρα σε όλο το Νομό Ξάνθης στις 23/24/25 Ιουνίου 2017.

Μελέτημα, Καταγραφή, Σχεδίασμα, Κατάθεση στην βάση της Συλλογικής προσπάθειας για την προοπτική ενός 3ημέρου Γιορτής της ποδηλασίας που θα σκλαβώσει με την ποιοτική ορθολογική του οργάνωση για πολύ, όσους θα μετέχουν σε αυτήν την υπέροχη πανελλήνια ποδηλατική ανάσα.

ΠΗΓΑΣΟΣ, Ε.Ο.Π & Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ. με ποιοτική λακωνική σοβαρότητα, πρόθυμοι και αποφασισμένοι, για μία βυθομέτρηση της πλούσιας και δύσκολης αγωνιστικής ποδηλατικής ταυτότητας.