Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

 

Το Σαββάτο βράδυ 16 Ιανουαρίου 2016 στον καλαίσθητο ατμοσφαιρικό χώρο του Oxygen, Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Ξάνθης Ο ΠΗΓΑΣΟΣ,ευτύχησε μέσα σε περιβάλλον ρεαλιστικής συλλογικότητας να κόψει την παραδοσιακή βασιλόπιτά του.

Μέλη και αθλητές του συλλόγου με τις οικογένειές τους καθώς και το νεοϊδρυθέν παιδικό αγωνιστικό τμήμα , «τα μικρά πηγασάκια», έτοιμα να μικροπυρπολήσουν από εδώ και πέρα τις ποδηλατικές τροχιές, έσφιξαν τα χέρια σμίγοντας ταυτόχρονα και το βλέμμα τους.

Μετά από τέσσερα χρόνια επανίδρυσης και επαναδραστηριοποίησης του ΠΗΓΑΣΟΥ και καταξίωσης του στα ποδηλατικά γίγνεσθαι της Ξάνθης, της Περιφέρειας αλλά και του Πανελληνίου, μέσα από την καθαρότητα και ειλικρίνεια, τον αυθορμητισμό και ανιδιοτέλεια των λόγων και των πράξεών του, κλείνει ένας ιστορικός κύκλος δυο απολύτως πετυχημένων δημιουργικών διοικήσεων, προεδρίας Βασίλη Ποιμενίδη, καταφέρνοντας να συσπειρώσει το μητροπολιτικό όραμα ποδηλασίας της Πόλης γύρω από τον ΠΗΓΑΣΟ.

Τόσο ο Πρόεδρος του ΠΗΓΑΣΟΥ Βασίλης Ποιμενίδης, όσο και ο Αντιπρόεδρος Γιάννης Στεργίδης αλλά και οι αρχηγοί των τμημάτων ποδηλασίας δρόμου και ορεινής αντίστοιχα ,Αφεντούλης Τσακιρίδης και Ιορδάνης Σωτηρίου μέσα από τα μεστά λόγια τους και τις εγκάρδιες ευχές τους, άφησαν σαφέστατα να εννοηθεί ότι ο Σύλλογος, αφήνοντας πίσω την παραγωγική πρώτη του νιότη, συνεχίζει στην ωριμότητά του, με κατάφαση, την πορεία του και φέτος για μια πιο καρποφόρα ποδηλατική χρονιά υπό την καθοδήγηση του προπονητή του Χρήστου Σταυριαννίδη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Αντιδήμαρχοι Ξάνθης Μιχάλης Λομβαρδέας (Αθλητισμού) και Μπόζ Ραμαδάν (Πρασίνου, Καθαριότητας). Ο κ. Λομβαρδέας τόνισε στον χαιρετισμό του την αμέριστη συμπαράσταση του Δημάρχου Ξάνθης, αλλά και όλου του Δήμου στις Δράσεις του ΠΗΓΑΣΟΥ.

Την ιερότητα της εκδήλωσης ευλόγησε με τον γαλήνιο συμβουλευτικό του λόγο ο Αρχιμανδρίτης πατέρας Σωφρόνιος.

Τυχερός της βραδιάς στάθηκε ο αθλητής και μέλος του ΠΗΓΑΣΟΥ Αλή Ογλού Αττίλας, ο οποίος κέρδισε το λεύκωμα «Το ποδήλατο στην Ελλάδα»(ευγενική προσφορά των Εκδόσεων ΣΠΑΝΙΔΗ) καθώς και ένα κόσμημα «γούρι»(ευγενική προσφορά των καταστημάτων ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ).

Επίσης κατά την εκδήλωση έγινε και η λαχειοφόρος κλήρωση του Συλλόγου.

Αναλυτικά οι αριθμοί που κερδίζουν είναι:

1ος Νο 3405 ποδηλατο ΜΤΒ, προσφορά του ποδηλατικού καταστήματος "The Bicycle Shop" - ποδήλατα Δερμετζοπούλου (Δημοκρίτου 31)

2ος Νο 67 ποδήλατο ROAD, προσφορά του ποδηλατικού καταστήματος "The Bicycle Shop" - ποδήλατα Δερμετζοπούλου (Δημοκρίτου 31)

3oς Νο 1478 δωρεάν 3μηνο στο Γυμναστήριο Fitness club

4ος Νο 99 δωρεάν 3μηνο στο Γυμναστήριο Fitness club

5ος Νο 629 καφε για 4 άτομα CAFE ΕΜΠΟΡΙΚΟ

6ος Νο 3055 1 μπουκάλι κρασί CAFE ΕΜΠΟΡΙΚΟ 

7ος Νο 1206 1 μπουκάλι κρασί CAFE ΕΜΠΟΡΙΚΟ

 

Με εκτίμηση,

Ο ΠΗΓΑΣΟΣ ΞΑΝΘΗΣ

Φωτογραφίες:

 

1.jpg 10.jpg 11.jpg

12.jpg 13.jpg 14.jpg

15.jpg 16.jpg 17.jpg

18.jpg 19.jpg 2.jpg

20.jpg 21.jpg 3.jpg

4.jpg 5.jpg 6.jpg

7.jpg 9.jpg