• info [at] pegasus-xanthi.gr
  • 25413 03452
  • Κλεμανσώ 10

 

2η θέση και Αργυρό Μετάλλιο για τον ΠΗΓΑΣΟ ΞΑΝΘΗΣ από την Στελλίνα Σπανίδου

 

Το Σάββατο το μεσημέρι στην γεωγραφική θέση Πλατεία Πουρναρίου Συκουρίου Λαρίσης έλαβε χώρα μια μοναδική αγωνιστική ποδηλατική πανδαισία μικρών κατηγοριών με πρωτεργάτη τον Ποδηλατικό Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας.

Στο αγωνιστικό κάλεσμα ανταποκρίθηκαν και συμμετείχαν σπουδαίοι ιστορικοί Ποδηλατικοί Σύλλογοι με τα αντίστοιχα αγωνιστικά τμήματά τους, μέσα σε κλίμα συνοδικότητας, γεγονός που επιβεβαίωσε τις ουσιαστικές μελλοντικές προοπτικές που ανοίγουν οι περιφερειακοί σύλλογοι για τον ευγενές άθλημα της ποδηλασίας.

Θυμίζουμε στο σημείο αυτό την μεγάλη ποδηλατική αγωνιστική σύνοδο μικρών κατηγοριών που ετοιμάζει με σοβαρότητα και συνέπεια Ο ΠΗΓΑΣΟΣ ΞΑΝΘΗΣ σε αυτό το αληθινό άθλημα της αυθυπέρβασης, για τις 5 Ιουνίου 2016 στην Πόλη Της Ξάνθης.

Για την ιστορία τώρα στην κατηγορία κορασίδων (24χλμ.) η αθλήτρια του ΠΗΓΑΣΟΥ ΞΑΝΘΗΣ Στελλίνα Σπανίδου κατέκτησε την 2η θέση και το Αργυρό μετάλλιο.

Επίσης στα θετικά του συλλόγου η πρώτη καλή εμφάνιση στην κατηγορία μίνι μικρά (8,5χλμ) του αθλητή μας Γιάννη Σπανίδη που τερμάτισε στην 9η θέση.

 

Με εκτίμηση

Ο ΠΗΓΑΣΟΣ ΞΑΝΘΗΣ

Φωτογραφίες: