Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

 1ος Γενικής & 1ος στην κατηγορία Εφήβων ο Σίμος Γκουλιαμτζής του ΠΗΓΑΣΟΥ ΞΑΝΘΗΣ

 

Το κάλεσμά του στην Εθνική Ελλάδος και η συμμετοχή του στην Βαλκανιάδα Ποδηλασίας στην γειτονική μας Αδριανούπολη δεν ήταν τυχαίο γεγονός και ούτε μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Όπως απαρατήρητο δεν μπορεί να περάσει και το γεγονός ότι ο πρώην πρόεδρος και νυν έφορος του ΠΗΓΑΣΟΥ Ξάνθης Βασίλης Ποιμενίδης έχει αναλάβει εδώ και λίγες ημέρες χρέη Ειδικού Γραμματέα στη Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, πρωτοφανές και μοναδικό για τα ποδηλατικά δρώμενα της ευρύτερης περιοχής της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Εδώ και χρόνια λοιπόν το ποδηλατικό πουλάρι του ΠΗΓΑΣΟΥ ΞΑΝΘΗΣ, γέννημα θρέμμα της Μάνας Γης Θράκης, ο Άξιος Σίμος Γκουλιαμτζής, τηρώντας στη λεπτομέρεια το πρόγραμμα οδηγιών του επισήμου προπονητού ποδηλασίας του ΠΗΓΑΣΟΥ Χρήστου Σταυριαννίδη, κατάφερε να απαιτήσει και να αποσπάσει δημοσίως τον σεβασμό και την αναγνώριση από όλους του ημεδαπούς και αλλοδαπούς ποδηλάτες συναθλητές του.

Την Κυριακή στην Ορεστιάδα απέδειξε για ακόμη μία φορά την μεγάλη του κλάση, παραδίνοντας μαθήματα ρεαλιστικής οπτικής πραγματικότητας στους υποψήφιους αμφισβητίες του, καθώς η αγωνία τους δίψασε ξανά στον προθάλαμο του τερματισμού του.

1ος Γενικής με χρόνο 3:02:46 έσκασε σαν κύμα με δύναμη στο κρηπίδωμα του δημοφιλούς περιπάτου της πόλης της Ορεστιάδος, πλημμυρίζοντας όλη την άσφαλτο με το αφοπλιστικό χαμόγελό του και μουσκεύοντας όλο το πλακόστρωτο της πλατείας με τον ιδρώτα της καρδιάς του.

Επίσης στην ίδια κατηγορία το μοναδικό δίδυμο, τα δυο πηγαία ταλέντα του ΠΗΓΑΣΟΥ, ο Αναστάσιος Καλονικίδης και ο Αρίφ Ογλού Μπουράκ κατέκτησαν αντίστοιχα την 5η & 6η θέση.

Ακόμη σημαντική εστάθη η εμφάνιση του αθλητή μας Δημητρίου Μπακάλη με 11η θέση κατάταξης στην Γενική κατηγορία και 9η στην κατηγορία Ανδρών, όπως και του Κυριαζή Γεωργίου με κατάταξη 23η στην Γενική & 17η στην Ανδρών.

Στις κατηγορίες του OPEN ο αθλητής μας Χρήστος Κωνσταντινίδης τερμάτισε στην 48η θέση στην Γενική και στην 6η θέση στην 50+, ενώ η Εμμανουηλίδης Δημήτριος 64ος στην Γενική και 12ος στην 50+.

Τέλος ένα πρόβλημα υγείας ανάγκασε τον μη τερματισμό της κορασίδας μας Στελίνας Σπανίδου στις Γυναίκες.

Με εκτίμηση,

Ο ΠΗΓΑΣΟΣ ΞΑΝΘΗΣ

 Φωτογραφίες:

DSCN5183.jpg DSCN5185.jpg DSCN5220.jpg

DSCN5235.jpg DSCN5240.jpg DSCN5248.jpg

DSCN5281.jpg DSCN5282.jpg DSCN5284.jpg

DSCN5291.jpg DSCN5316.jpg DSCN5320.jpg

SUNP0860.jpg SUNP0865.jpg SUNP0868.jpg