Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

 

Μια ευχάριστη έκπληξη βίωσαν τα μέλη του Επισήμου Ποδηλατικού Συλλόγου Ο ΠΗΓΑΣΟΣ ΞΑΝΘΗΣ, το απόγευμα της Πέμπτης 4 Μαΐου 2017.

Συγκεκριμένα η από καιρό πρόταση πρόσκληση, έλαβε χώρα, με την αυθόρμητη επίσκεψη της αγαπητής και αξιότιμης Αντιδημάρχου Ξάνθης Αλεξίας Γκιρτζίκη, στα γραφεία του ποδηλατικού συλλόγου.

Η συμπαθεστάτη και ειλικρινής Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Ξάνθης, με την νηφάλια και σοφία εξοικείωσή της με τα ποδηλατικά δρώμενα,

παραδέχτηκε και συμφώνησε μαζί μας, ότι το ποδήλατο μετατρέπεται σε σύμβολο, όχημα μέσο μεταφοράς, αλλά και μετάβασης σε σκηνές μιας εποχής με καθημερινούς σταθμούς που θα σφύζουν από ζωή για την Πόλη-Αγορά Της Ξάνθης, πρόσφορους για ενεργοποίηση προσώπων, πραγμάτων και καταστάσεων.

Η ενημέρωση της από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΠΗΓΑΣΟΥ, για την μεγάλη πανελλήνια γιορτή της αγωνιστικής ποδηλασίας ELITE στην Πόλη Της Ξάνθης στις 23,24 & 25 Ιουνίου 2017, καθώς και για το σύνολο των ποδηλατικών δράσεων του ΠΗΓΑΣΟΥ, βρήκε την Αλεξία Γκιρτζίκη, με την ομολογούμενη ευκρίνεια και υποδειγματική συνέπεια ύφους που την χαρακτηρίζουν, ένθερμη συνοδοιπόρο του επισήμου ιστορικού ποδηλατικού συλλόγου.

Με εκτίμηση,

Ο ΠΗΓΑΣΟΣ ΞΑΝΘΗΣ