• info [at] pegasus-xanthi.gr
  • 25413 03452
  • Κλεμανσώ 10

Σέρρας 2 & 3 Απριλίου

 

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Ξάνθης Ο ΠΗΓΑΣΟΣ πιστός στις καταστατικές του αξίες,  συνεχίζει σταθερά να στηρίζει τα αγωνιστικά ποδηλατικά δρώμενα της  Ένωσης Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας και Θράκης.

Το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Απριλίου με πολλαπλές αποστολές, νέων νεαρών αθλητών ποδηλατών, γονέων αλλά και μελών του διοικητικού  συμβουλίου μετέβη στα Σέρρας όπου και μετείχε ενεργά σε όλες τις αγωνιστικές κατηγορίες για το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας ΜΤΒ.

Η γενιά των ποδηλατών του ΠΗΓΑΣΟΥ κατόρθωσε να ξεδιπλώσει και να αποτυπώσει δυναμικά στο απαιτητικό αγωνιστικό τερέν της Κοιλάδας των Σερρών, ανάγλυφα τις πολλά υποσχόμενες κρυφές ποδηλατικές αναπνοές της.

Ένα μεγάλο θερμό ευχαριστώ σε όλη την αποστολή του ΠΗΓΑΣΟΥ καθώς και στο ποδηλατικό κατάστημα THE BICYCLE SHOP και τον Κώστα Τσουνάκο για την συνεχή υποστήριξη που μας παρέχει.

 

Με εκτίμηση,

Ο ΠΗΓΑΣΟΣ ΞΑΝΘΗΣ

Το απόγευμα της Δευτέρας 10 του Γενάρη 2022 στα γραφεία της έδρας του Ποδηλατικού Συλλόγου Ξάνθης Ο ΠΗΓΑΣΟΣ, πραγματοποιήθηκε η τελευταία συνεδρίαση του απερχομένου διοικητικού συμβουλίου εν όψει των επερχόμενων εκλογών.

Μια μεγάλη ευδόκιμη πορεία και ένας γόνιμος κύκλος ανιδιοτέλειας και προσφοράς για τα ποδηλατικά δρώμενα της Ξάνθης, της Μακεδονίας και Θράκης αλλά και όλης της Ελλάδος, φτάνει στο τέλος, από μια λαμπερή ομάδα που ποτέ δεν βαλσάμωσε την ελπίδα, και που στο πράττειν της, αφήνει μόνο εύγευστες αναμνήσεις και καθόλου μα καθόλου ρυτίδες.

Το παραδοσιακό κόψιμο της βασιλόπιτας βρήκε τυχερό το νέο μέλος του διοικητικού και Γραμματέα του Εμπορικού Συλλόγου Ξάνθης Νικόλαο Γρηγοριάδη.

Το πλήρωμα του χρόνου επιτάσσει το ξεκίνημα μιας νέας ποδηλατικής δημιουργικής πορείας, που θα βιώνει με ευλάβεια την εποχή των άξιων επιλογών. Μετά την εκλογή του Νέου Διοικητικού θα γίνει και η παραδοσιακή επετειακή κοπή της πίτας του ΠΗΓΑΣΟΥ.

Πολλές Ευχές για Υγεία και Δύναμη.

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Ξάνθης Ο ΠΗΓΑΣΟΣ, Επίσημο Μέλος Της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και εγγεγραμμένο μέλος στο Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη των ποδηλατικών προπονήσεων για τα νέα τμήματα υποδομής.

Θα  περιμένουμε  τους αγαπητούς μας γονείς, Την Τετάρτη 15  και την Παρασκευή  17 του Σεπτέμβρη 2021 και από τις 6:00 έως και τις 8:00 το απόγευμα στα γραφεία του Συλλόγου  μας, στην διεύθυνση Κλεμανσώ 10 για ενημέρωση και εγγραφές.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα:

6981299717  Ιωάννα Παυλίδου

6945158463  Μιχάλης Σπανίδης

6932206516  Βασίλης Ποιμενίδης

6937769739  Τσακιρίδης Αφεντούλης

6975869202  Αντώνης Χατζηνικολάου

 

Μην ξεχνάτε ότι:

«Ο ΠΗΓΑΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ»

 

 Με εκτίμηση,

Ο ΠΗΓΑΣΟΣ ΞΑΝΘΗΣ

ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ 2021

Το Ουμανιστικό Ποδηλατικό Ιδεώδες του ΠΗΓΑΣΟΥ

Την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021 στον υπέροχα ανακατασκευασμένο χώρο του Λιμνίου, δίπλα στον Κόσυνθο ποταμό, διεξήχθη το 3ο Παιδικό Ποδηλατικό Φεστιβάλ  Ξάνθης.

Πρωτεργάτες Ο ΠΗΓΑΣΟΣ ΞΑΝΘΗΣ και το ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ.

Τα όνειρα πήραν εκδίκηση και έγιναν σύμβολα.

Η ώρα, η στιγμή, ο αιώνας, η εποχή, σημαδεμένα όλα από τις ορθοπεταλιές των παιδιών σε έναν αδιάκοπο ποδηλατικό χορό.

80 και πλέον οι συμμετοχές των παιδιών στην ατομική χρονομέτρηση και άλλα τόσα και παραπάνω τα νηπιακής και προνηπιακής ηλικίας που συμμετείχαν στα παιχνίδια.

Παιδιά - Κιονόκρανα που διψούν για ουρανό.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά και τους γονείς για την υποδειγματική συμπεριφορά τους, στο τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, καθώς και στο ποδηλατικό κατάστημα The Bicycle Shop για τις ευγενικές του χειρονομίες - χορηγίες.

 

Με εκτίμηση,

Ο ΠΗΓΑΣΟΣ ΞΑΝΘΗΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ