• info [at] pegasus-xanthi.gr
  • 25413 03452
  • Κλεμανσώ 10

Κιλκίς

Κυριακή 19 Ιουνίου 2022

 

Κατηγορία ELITE ΑΝΔΡΩΝ:

Πρωταθλητής ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ:

 Μάριος Κεχαγιάς

 

Ξανά με πολλαπλές οργανωμένες αγωνιστικές αποστολές και με τις τροχιές μας να ποικίλουν σε έξαρση και τόνο δονώντας την μνήμα μας, το πρωινό της Κυριακής 19 Ιουνίου 2022, ο Ποδηλατικός Σύλλογος Ξάνθης Ο ΠΗΓΑΣΟΣ, μετέβηκε στην πόλη του  Κιλκίς και συμμετείχε στο Πρωτάθλημα Αντοχής Ποδηλασίας Δρόμου της Ένωσης Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας και Θράκης, παρουσία του προπονητή του Χρήστου Σταυριανίδη.

 

Κατηγορία ELITE  ΑΝΔΡΩΝ:

Κεχαγιάς Μάριος 1η ΘΕΣΗ

 

Κατηγορία ΜΑΣΤΕΡ Α

Βούτσιλας Γεώργιος  3η ΘΕΣΗ

Νταλάρας Κωνσταντίνος 7η ΘΕΣΗ

 

Κατηγορία ΜΑΣΤΕΡ Β

Τσακμάκης Ιωάννης   2η ΘΕΣΗ

Πανδράκης Δημήτριος 7 η ΘΕΣΗ

 

Με εκτίμηση,

Ο ΠΗΓΑΣΟΣ ΞΑΝΘΗΣ

 

Μουριές Κιλκίς

Σάββατο 18 Ιουνίου 2022

Κατηγορία Παμπαίδων:

 Πρωταθλητής ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ:

Αντώνης Παπαδόπουλος

Κατηγορία Γυναικών:

Πρωταθλήτρια ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ:

Στελλίνα Σπανίδου

Κατηγορία ΜΑΣΤΕΡ Β:

Πρωταθλητής ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ:

 Ιωάννης Τσακμάκης

 

Με πολλαπλές οργανωμένες αγωνιστικές αποστολές  το πρωινό του Σαββάτου 18 Ιουνίου 2022,  ο Ποδηλατικός Σύλλογος Ξάνθης Ο ΠΗΓΑΣΟΣ, χαρακώθηκε πίσω από την ιδέα και ζορίστηκε για το όνειρο.

Μετέβηκε στις Μουριές Κιλκίς και συμμετείχε στο Πρωτάθλημα Ατομικής Χρονομέτρησης Ποδηλασίας Δρόμου της Ένωσης Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας και Θράκης, παρουσία του προπονητή του Χρήστου Σταυριανίδη.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Κατηγορία ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ ΑΓΟΡΙΑ

Χατζηνικολάου Κωνσταντίνος  10η ΘΕΣΗ

 

Κατηγορία ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ ΑΓΟΡΙΑ

Γεωργιάδης Στέργιος 4η ΘΕΣΗ
Χατζηνικολάου Γεώργιος 6η ΘΕΣΗ

 

 

Κατηγορία ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ

Παπαδόπουλος Αντώνης  1η ΘΕΣΗ
Χατζημωυσιάδης Σάββας 11η ΘΕΣΗ

 

 

Κατηγορία ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Σπανίδου Στελλίνα: 1η ΘΕΣΗ

Καραγιαννίδου  Άννα Μαρία:  4η ΘΕΣΗ

 

Κατηγορία ΜΑΣΤΕΡ Α

Χατζηνικολάου Αντώνιος:  4η ΘΕΣΗ

Νταλάρας Κωνσταντίνος:  6η ΘΕΣΗ

Βούτσιλας Γεώργιος:  7η ΘΕΣΗ

 

Κατηγορία ΜΑΣΤΕΡ Β

Τσακμάκης Ιωάννης:  1η ΘΕΣΗ

 

Με εκτίμηση,

Ο ΠΗΓΑΣΟΣ ΞΑΝΘΗΣ

Σήμερα, πρωινό Παρασκευής 3 Ιουνίου 2022, Παγκόσμιας Ημέρας  Ποδηλάτου, και από τις 9:00 έως και τις 12:00 έλαβαν χώρα για πρώτη φορά σε Πανελλήνιο Επίπεδο,

με την άδεια του Υπουργείου Παιδείας, Σχολικές Νομαρχιακές Αθλοπαιδιές Ποδηλασίας με το Αγώνισμα της Ατομικής Χρονομέτρησης, στην ποδηλατική πίστα ΜΤΒ του ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΊΟΥ ΘΡΑΚΗΣ.

Την όλη οργάνωση και τον συντονισμό είχε η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ξάνθης, σε συνεργασία πάντα, με το Δ.Π.Θ. και με την έμπειρη τεχνική αρωγή του ΠΗΣΑΣΟΥ Ξάνθης.

 

Καλό Καλοκαίρι με Υγεία και Ασφάλεια σε όλες και σε όλους.

Σέρρας 2 & 3 Απριλίου

 

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Ξάνθης Ο ΠΗΓΑΣΟΣ πιστός στις καταστατικές του αξίες,  συνεχίζει σταθερά να στηρίζει τα αγωνιστικά ποδηλατικά δρώμενα της  Ένωσης Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας και Θράκης.

Το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Απριλίου με πολλαπλές αποστολές, νέων νεαρών αθλητών ποδηλατών, γονέων αλλά και μελών του διοικητικού  συμβουλίου μετέβη στα Σέρρας όπου και μετείχε ενεργά σε όλες τις αγωνιστικές κατηγορίες για το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας ΜΤΒ.

Η γενιά των ποδηλατών του ΠΗΓΑΣΟΥ κατόρθωσε να ξεδιπλώσει και να αποτυπώσει δυναμικά στο απαιτητικό αγωνιστικό τερέν της Κοιλάδας των Σερρών, ανάγλυφα τις πολλά υποσχόμενες κρυφές ποδηλατικές αναπνοές της.

Ένα μεγάλο θερμό ευχαριστώ σε όλη την αποστολή του ΠΗΓΑΣΟΥ καθώς και στο ποδηλατικό κατάστημα THE BICYCLE SHOP και τον Κώστα Τσουνάκο για την συνεχή υποστήριξη που μας παρέχει.

 

Με εκτίμηση,

Ο ΠΗΓΑΣΟΣ ΞΑΝΘΗΣ

Το απόγευμα της Δευτέρας 10 του Γενάρη 2022 στα γραφεία της έδρας του Ποδηλατικού Συλλόγου Ξάνθης Ο ΠΗΓΑΣΟΣ, πραγματοποιήθηκε η τελευταία συνεδρίαση του απερχομένου διοικητικού συμβουλίου εν όψει των επερχόμενων εκλογών.

Μια μεγάλη ευδόκιμη πορεία και ένας γόνιμος κύκλος ανιδιοτέλειας και προσφοράς για τα ποδηλατικά δρώμενα της Ξάνθης, της Μακεδονίας και Θράκης αλλά και όλης της Ελλάδος, φτάνει στο τέλος, από μια λαμπερή ομάδα που ποτέ δεν βαλσάμωσε την ελπίδα, και που στο πράττειν της, αφήνει μόνο εύγευστες αναμνήσεις και καθόλου μα καθόλου ρυτίδες.

Το παραδοσιακό κόψιμο της βασιλόπιτας βρήκε τυχερό το νέο μέλος του διοικητικού και Γραμματέα του Εμπορικού Συλλόγου Ξάνθης Νικόλαο Γρηγοριάδη.

Το πλήρωμα του χρόνου επιτάσσει το ξεκίνημα μιας νέας ποδηλατικής δημιουργικής πορείας, που θα βιώνει με ευλάβεια την εποχή των άξιων επιλογών. Μετά την εκλογή του Νέου Διοικητικού θα γίνει και η παραδοσιακή επετειακή κοπή της πίτας του ΠΗΓΑΣΟΥ.

Πολλές Ευχές για Υγεία και Δύναμη.